Informatieplicht

Op grond van de Wet milieubeheer-inrichting is een bedrijf of instelling die per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas verbruikt, (equivalent verbruik) verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder.

✔  Ervaren adviseurs  ✔  Persoonlijke aanpak ✔ Kwaliteit & Veiligheid

Stel een vraag

Verbruikt uw bedrijf per jaar meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas? Dan bent u verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder.

Wij helpen u graag verder met behulp van een vragenlijst om te ontdekken of dit ook voor uw bedrijf geldt. Indien dit van toepassing is, kunnen wij met een maatwerkadvies adviseren hoe u de verduurzaming zo goed mogelijk kan realiseren. Kijk voor meer informatie op DMJOP of Maatwerkadvies.

Door een paar korte vragen te stellen, kunnen wij samen met u vaststellen of voor uw bedrijf informatieplicht geldt. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie.

Naar aanleiding van de vragenlijst kunnen wij een goed maatwerkadvies geven. Het is afhankelijk van de grootte van uw bedrijfsobject(en) en de complexiteit hiervan wat de tijdsduur is om dit advies op te stellen.

De vragenlijst doornemen is kosteloos.

Naar aanleiding van de vragenlijst wordt er een advies geschreven. De kostenindicatie van dit advies is afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw object(en).


Veilig Vitaal Vastgoed

Een jong en gedreven team met passie voor het vak energetica.

Stel een vraag