MAATWERKADVIES

Een maatwerkadvies geeft inzicht in hoe u uw pand kunt verduurzamen. Onze gekwalificeerde adviseur bezoekt uw woning of bedrijfspand en voorziet u van een deskundig advies.

✔  Ervaren adviseurs  ✔  Persoonlijke aanpak ✔ Kwaliteit & Veiligheid

Stel een vraag

Het maatwerkadvies geeft inzicht in de stappen die u kunt nemen om uw object te verduurzamen. Het geeft inzicht in de huidige energetische situatie van het gebouw. Daarbij krijgt u ook een hoogwaardig energielabel. Wij werken energiebesparende maatregelen voor u uit en kijken wat de terugverdientijd van de maatregelen is. Hierbij houden we ook rekening met diverse subsidies.
Door de verduurzamingsmaatregelen uit te voeren bespaart u op terugkerende lasten, verbetert u het binnenklimaat en levert u een positieve bijdrage aan het milieu.
Een maatwerkadvies geeft inzicht in de mogelijkheden om uw pand te verduurzamen. Onze gespecialiseerde adviseurs laten in een overzichtelijk rapport zien welke energetische verbeteringen u kunt laten uitvoeren.
In het rapport staat ook wat de gevolgen van de maatregelen zijn voor de terugverdientijd, de besparing op energiekosten, CO2 reductie etc.
Hierin worden ook subsidies waarvoor u in aanmerking komt verwerkt en laten wij zien welke voorwaarden voor u gelden.
De prijs van een maatwerkadvies is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het object. Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.
De prijs van een maatwerkadvies is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het object. Onze collega helpt u graag verder met een prijsindicatie of een gedetailleerde offerte.
Elk object is uniek. We helpen u graag verder als u vragen heeft of als u meer wilt weten over het maatwerkadvies. Neem gerust contact met ons op.


Veilig Vitaal Vastgoed

Een jong en gedreven team met passie voor het vak energetica.

Stel een vraag