MAATWERKADVIES

Een maatwerkadvies geeft inzicht in hoe u uw pand kunt verduurzamen. Onze gekwalificeerde adviseur bezoekt uw woning of bedrijfspand en voorziet u van een deskundig advies.

✔  Ervaren adviseurs  ✔  Persoonlijke aanpak ✔ Kwaliteit & Veiligheid

Stel een vraag

Het maatwerkadvies geeft inzicht in de stappen die u kunt nemen om uw object te verduurzamen. Het geeft inzicht in de huidige energetische situatie van het gebouw. Daarbij krijgt u ook een hoogwaardig energielabel. Wij werken energiebesparende maatregelen voor u uit en kijken wat de terugverdientijd van de maatregelen is. Hierbij houden we ook rekening met diverse subsidies.
Door de verduurzamingsmaatregelen uit te voeren bespaart u op terugkerende lasten, verbetert u het binnenklimaat en levert u een positieve bijdrage aan het milieu.
Een maatwerkadvies geeft inzicht in de mogelijkheden om uw pand te verduurzamen. Onze gespecialiseerde adviseurs laten in een overzichtelijk rapport zien welke energetische verbeteringen u kunt laten uitvoeren.
In het rapport staat ook wat de gevolgen van de maatregelen zijn voor de terugverdientijd, de besparing op energiekosten, CO2 reductie etc.
Hierin worden ook subsidies waarvoor u in aanmerking komt verwerkt en laten wij zien welke voorwaarden voor u gelden.
De prijs van een maatwerkadvies is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het object. Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.
Elk object is uniek. We helpen u graag verder als u vragen heeft of als u meer wilt weten over het maatwerkadvies. Neem gerust contact met ons op.


    Stel een vraag