Maatwerkadvies – VvE de Akkeren in Soest

akkeren-1

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft als doel om het wooncomfort van hun appartementencomplex zo behaaglijk mogelijk te maken. Veilig Vitaal Vastgoed heeft hierbij geholpen door een maatwerkadvies af te geven, met betrekking tot het verduurzamen van hun object.  

De naast elkaar geleden panden hadden op het gebied van verduurzaming een aantal zaken die ze konden verbeteren. Zo is er een advies uit gegeven op het gebied van isolatie en welke energetische verbeteringen kunnen plaatsvinden. Daarnaast hebben wij ook aangegeven wat de gevolgen zijn van deze maatregelen. Wat is bijvoorbeeld de terugverdientijd en hoeveel besparing is er op energiekosten?

Veilig Vitaal Vastgoed is blij dat zij een bijdrage mochten leveren tot het verduurzamen van het appartementencomplex.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *