• +31 (0) 85 401 83 94
  • contact@veiligvitaalvastgoed.com

OVER VEILIG VITAAL VASTGOED

Veilig Vitaal Vastgoed is een EPBD-gecertificeerd bedrijf en daardoor bevoegd om energielabels voor woningen (EPA-W) en voor bedrijfspanden (EPA-U) te mogen uitgeven conform de BRL 9500. Ons bedrijfscertificaat is op de foto hiernaast te zien.

Verder is VVV een bouwkundig adviesbureau met brede specialistische kennis en ervaring op vrijwel alle problematieken betreffende beheer en onderhoud van bestaande gebouwen.

Als dienstverlener ontzorgen wij de klant graag waar nodig, maar zullen ook graag proactief en oplossingsgericht meedenken naar slimme, duurzame en betaalbare acties.

Wij beseffen ons terdege dat iedere klant onderscheidend is in zijn specifieke omstandigheden, problematieken en urgenties. Daar zit nu juist onze uitdaging om steeds “out of the box denkend” te komen tot de meest passende oplossing.

Naast klantvriendelijkheid is VVV onderscheidend door een combinatie van de volgende vaardigheden:

Wij richten ons op zowel woningen als bedrijfsgebouwen en zijn niet alleen bouwkundig maar ook installatietechnisch en op het gebied van veiligheden en duurzaamheid zeer deskundig en goed opgeleid met eigen personeel.
Wij zijn langdurig actief geweest in de uitvoerende bouw en begrijpen daarom snel waar de oorzaak van problemen liggen en hoe die zo optimaal mogelijk beetgepakt kunnen worden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten en durven gerust te stellen dat een probleem ons nooit te gek is.

Ook beschikken wij over een landelijk netwerk van collegabedrijven met een vergelijkbare cultuur zodat wij landelijk kunnen opereren vanuit ons centraal gelegen kantoor in Boskoop. Onze medewerkers zijn multidisciplinair opgeleid, beschikken over een rijk assortiment aan meet- en testgereedschappen en vaak kunnen wij volstaan met het inzetten van 1 persoon voor ingewikkelde vragen of situaties. Samen met een geringe overhead komt hierdoor onze prijsstelling veelal prettig laag uit.

Graag zien wij onszelf niet alleen als specialist, maar ook als generalist. Breed onderlegd, innovatief en dynamisch.

Uit ons overzicht ‘diensten’ op deze website zal blijken dat wij op alle mogelijke wensen van de klant kunnen inspelen, ongeacht de gebouwsoort .

 

 

 

  • Telefoonnummer:
    +31 (0) 85 401 83 94

  • Staringlaan 17d
    2741 GC Waddinxveen

© Copyright 2019 Veilig Vitaal Vastgoed