• +31 (0) 85 401 83 94
 • contact@veiligvitaalvastgoed.com
 • slidebg1

  Energielabel en maatwerkadvies

  VVV is een EPBD-gecertificeerd bedrijf en verzorgt graag het energielabel voor uw woning (EPA-W) of bedrijfsgebouw (EPA-U). Wilt u een maatwerkadvies, dan kunt u ook bij ons terecht. !!!!!! Weet u dat voor 2023 alle kantoorgebouwen maximaal energielabel C mogen hebben? Houd hier rekening mee. Duizenden bedrijven zullen hierdoor hun kantoor uitgezet worden. De eigenaar kan een boete krijgen en de huurder zal op zoek moeten naar een ander pand.

 • slidebg1

  Meerjaren onderhoudsbegroting

  Is het tijd om het planmatig onderhoud beter in kaart te brengen of uw huidige meerjaren onderhoudsbegroting te actualiseren? Wij helpen u graag. Wij zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw. Meer informatie vindt u onder Diensten / Meerjaren onderhoud.

 • slidebg1

  Hoe veilig is de woning?

  Wilt u weten wat wel goed is aan de woning? Of wilt u weten wat niet goed is en waar de risico's liggen. Onze veiligheidskeuring en risico scan woningen richten zich op de risico's, zoals installatieveiligheid, constructieve veiligheid, brandveiligheid, inbraakveiligheid en asbest. Meer informatie vindt u onder Diensten / Veiligheidskeuringen.

 • slidebg1

  Spouwmuur(anker) onderzoek

  Spouwmuren krijgen o.a. door weer en wind en thermische verschillen tussen buiten en binnen veel te verduren. De onderzoeken richten zich op de kwaliteit van het metsel- en voegwerk, de spouwmuurankers (waarmee de buitenmuur zit verankerd aan de binnenmuur), eventuele metselwerkondersteuningen, isolatie, constructieve scheuren, ventilatie- en vochtafvoer detailleringen. Meer informatie vindt u onder Diensten / Specialistische onderzoeken.

 • slidebg1

  Uitkragende balkon- en galerij onderzoek

  In het verleden zijn diverse ongelukken gebeurd met balkonvloeren die afbreken. De ongelukken gebeuren voornamelijk bij vloeren die niet ondersteund worden. In het onderzoek wordt o.a. gekeken naar de wapening. Deze kan ernstig gecorrodeerd zijn door bijvoorbeeld chloride, geringe betondekking, geringe hoeveelheid wapening enz. Meer informatie vindt u onder Diensten / Balkon- en galerij onderzoek.

ONZE DIENSTEN

Veilig Vitaal Vastgoed b.v. helpt u graag met haar diensten.

OVER VEILIG VITAAL VASTGOED

Veilig Vitaal Vastgoed (VVV) is als bedrijf EPBD-gecertificeerd om energielabels voor woningen (EPA-W) en bedrijfsgebouwen (EPA-U) te kunnen afgegeven conform de BRL9500.

Verder richt VVV zich als bouwkundig adviesbureau op het opnemen, keuren en plannen maken voor bestaand vastgoed; voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen.
Het gaat ons erom de wens van de klant zo optimaal (en slim) mogelijk in te vullen, passend binnen de gestelde, verwachte levensduur van het gebouw.
Onze rapportages en voorstellen zijn inzichtelijk en omvatten op verzoek ook alle veiligheid- en duurzaamheidsaspecten.
Wij halen graag de onderste steen boven, vanuit een multidisciplinaire visie.

 • Detachering

  Meerdere bouwadviesbureaus maken regelmatig gebruik van de detacheringsfaciliteit van Veilig Vitaal Vastgoed, omdat we een betrouwbaar bedrijf zijn met zeer enthousiaste en zelfstandig werkende medewerkers met een "de klant is koning" mentaliteit.
  Onze medewerkers zijn multidisciplinair opgeleid, beschikken over een rijk assortiment aan meet- en testgereedschappen en helpen u graag door de drukke periodes heen.

 • Niet alleen theoretische kennis, maar ook jarenlange praktische kennis.

  Door de combinatie van theoretische en vooral praktische kennis vanuit de aannemerij kunnen problemen zoals lekkages snel opgespoord en in de meeste gevallen direct opgelost worden. Door de kennis van trucs uit de uitvoerende bouw kunnen problemen vaak op makkelijkere, efficiƫntere en daardoor goedkopere manieren opgelost worden.
  Bij destructieve onderzoeken hoeven we in de meeste gevallen geen extern bouwbedrijf in te huren om elementen te verwijderen en weer te herstellen. Dit is economisch zeer interessant. (zie specialistische onderzoeken)

EEN SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

EEN SELECTIE VAN ONZE PROJECTEN

BEKIJK HIER AL ONZE PROJECTEN ALLE PROJECTEN

 • Telefoonnummer:
  +31 (0) 85 401 83 94

 • Staringlaan 17d
  2741 GC Waddinxveen

© Copyright 2019 Veilig Vitaal Vastgoed