• +31 (0) 85 401 83 94
  • contact@veiligvitaalvastgoed.com

Specialistische Inspecties

Specialistische inspecties behandelen over het algemeen een specifiek probleem. In principe kan VVV vrijwel alle gebouw- of woning gebonden problemen voor u onderzoeken. Hier is een aantal van deze specifieke problemen genoemd.

Door gedegen praktische ervaring zal een VVV medewerker ieder probleem opnieuw benaderen en beoordelen. Na een oriënterend gesprek volgt de analyse en wordt een plan van aanpak bepaald. Doormiddel van meerdere specialistische inspecties mogelijkheden, zoals vocht- en temperatuur metingen, endoscopische inspecties en thermografische foto’s met de daarvoor specialistische instrumenten en meetapparatuur, onderzoekt de getrainde medewerkers van VVV de situatie. Hierdoor komen de gegevens beschikbaar voor een oplossing. U wordt hierover gerapporteerd op een duidelijke en gestructureerde wijzen. Natuurlijk hoort hier een diagnose  en de voorzet van een oplossing bij. 

In de gevallen dat destructief onderzocht moet worden, kan VVV in de meeste gevallen zelf elementen demonteren, het probleem oplossen en herstellen. Gebruikelijk is dat een adviseur en externe bouwer inhuurd, waardoor twee personen met de klus bezig zijn. Dit resulteerd tot hogere kosten. 

 

  • Telefoonnummer:
    +31 (0) 85 401 83 94

  • Staringlaan 17d
    2741 GC Waddinxveen

© Copyright 2019 Veilig Vitaal Vastgoed